Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte. Cat costa volumul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte. Cat costa volumul

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cartea EU. Un dialog deschis despre Europa. Evenimentul va avea loc la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, Sala Studio. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa, miercuri, volumul EU. Un dialog deschis despre Europa, publicat de Curtea Veche Publishing.

Iohannis isi lanseaza cea de a treia carte miercuri, la Teatrul National

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cea de a treia carte - EU. Un dialog deschis despre Europa. Volumul are 396 de pagini si costa 59 de lei, iar in prefata seful statului scrie ca a incercat sa prezinte, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru proiectul european.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj militarilor romani raniti in Afganistan si familiilor acestora. Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in.

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan: Le urez insanatosire grabnica si multa putere sa treaca cu bine peste aceste momente critice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj pentru cei patru militari romani care au fost raniti intr-o explozie in Afganistan. Printr-un comunicat publicat pe site-ul Administratiei.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Klaus Iohannis si generalul Nicolae Ciuca, prima aparitie impreuna dupa ce presedintele a castigat definitiv razboiul cu MApN pe tema mandatului sefului Statului Major al Apararii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, vineri, in Portul Contanta la exercitiul NATO Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu naval in apele teritoriale ale Romaniei, dar si in apele internationale al.

Klaus Iohannis spune ca fostii detinuti politici nu i-au transmis propuneri de intrebari pentru referendum

Klaus Iohannis a declarat, intr-o intalnire informala cu presa, ca fostii detinuti politic, Ioan Muntean si Marin Iancu, nu i-au prezentat intrebarile despre tolerarea in functii de conducere a unor fosti.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa ce partidul lui Tariceanu nu s-a prezentat la consultari: ALDE nu este preocupat de situatia justitie din Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat, vineri, pe cei de la ALDE pentru faptul ca nu s-au prezentat la consultarile de la Palatul Cotroceni. Ar fi trebuit, tot astazi sa participe la consultari si.

Reactie din ALDE, dupa atacul lui Klaus Iohannis

Tudor Tim-Ionescu, candidat ALDE la europarlamentare, a afirmat vineri, la Antena3, ca ALDE nu s-a prezentat la consultarile de la Cotroceni pentru ca nu crede in referendumul lui Klaus Iohannis. Reactia acestuia a .

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei este de-a dreptul jalnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat, vineri, pe cei de la PSD ca au incercat sa se foloseasca de necazul a doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei. Este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )