Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis spune ca fostii detinuti politici nu i-au transmis propuneri de intrebari pentru referendum

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis spune ca fostii detinuti politici nu i-au transmis propuneri de intrebari pentru referendum

Klaus Iohannis a declarat, intr-o intalnire informala cu presa, ca fostii detinuti politic, Ioan Muntean si Marin Iancu, nu i-au prezentat intrebarile despre tolerarea in functii de conducere a unor fosti. continuă pe Antena3

Raluca Turcan (PNL): Liviu Dragnea nu a facut NIMIC pentru fostii detinuti politici. Ei nu au fost detinuti pentru ca au fost INFRACTORI

Liviu Dragnea nu a facut nimic pentru fostii detinuti politici si deci nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a precizat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, intr-o postare pe.

UPDATE Ce i-au cerut lui Iohannis cei doi detinuti politici de la Aiud trimisi de PSD la consultarile de la Cotroceni

Cei doi detinuti inchisi in perioada comunista in Penitenciarul Aiud si pe care PSD i-a trimis, alaturi de deputatul Eugen Nicolicea, la consultarile cu Klaus Iohannis pe tema justitiei, au spus, la finalul discutiilor, ca i-au cerut presedintelui sa semneze decretul de revocare din functie a lui Augustin Lazar. Ioan Muntean si Marin Iancu se declara victime ale procurorului general, sustinand ca acesta ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat din inchisoarea de la Aiud. Nicolicea a sustinut ca cei doi fosti detinuti politici i-au sugerat presedintelui, pentru referendum, doua intrebari despre tolerarea in functii de conducere a unor fosti tortionari.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei este de-a dreptul jalnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat, vineri, pe cei de la PSD ca au incercat sa se foloseasca de necazul a doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei. Este o.

Klaus Iohannis a discutat separat cu cei doi fosti detinuti politici. Cei doi i-au sugerat presedintelui doua intrebari pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis discuta vineri separat cu cei doi fosti detinuti politic Marin Iancu si Ioan Muntean care au facut parte din delegatia PSD la consultarile de la Palatul Cotroceni. PSD a trim.

UPDATE PSD a trimis la consultarile cu Iohannis pe tema justitiei doi fosti detinuti politici la Penitenciarul Aiud care se declara victime ale procurorului general / Iohannis: Ma bucur ca v-au trimis pe dvs.

PSD i-a a trimis la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema referendumului pe justitie pe Eugen Nicolicea, Marin Iancu si Ioan Muntean. Ultimii doi au fost disidenti anticomunisti la inchisoarea de la Aiud si l-au acuzat pe actualul procuror general ca ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat. Liviu Dragnea a refuzat sa mearga la Cotroceni, iar joi seara anunta misterios, la Antena 3, ca oamenii de la partid care vor merge la Cotroceni vor fi o surpriza placuta pentru Iohannis. 02 Klaus Iohannis i-a primit pe cei trei delegati trimisi de PSD la consultari.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Klaus Iohannis a vorbit, la finalul consultarilor de la Cotroceni, despre discutiile cu delegatia PSD. Iata principalele sale declaratii: Am avut o discutie pe Justitie, pe modificarile legilor.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu detinutii politici. Marin Iancu: Lazar mi-a amanat de patru ori eliberarea. Este un om lipsit de cultul umanitatii

UPDATES-au incheiat consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni. Fostii detunuti politici de la Aiud, Marin iancu si Ioan Muntean au sugerat o intrebare care vizeaza aceeasi.

Klaus Iohannis, intrebat de ce sustine un tortionar. Marin Iancu: Lazar mi-a amanat de patru ori eliberarea. Este un om lipsit de cultul umanitatii

UPDATES-au incheiat consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni. Fostii detunuti politici de la Aiud, Marin iancu si Ioan Muntean i-au sugerat presedintelui Romaniei o intrebare si.

Klaus Iohannis: Ma bucur ca PSD v-a trimis pe dumneavoastra

Ioan Muntean si Marin Iancu sunt cei doi fosti detinuti politici care fac partedin delagatia Partidului Social Democrat, vineri, la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )