Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, apel la mass-media de a nu scrie stiri false privind Coronavirus

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, apel la mass-media de a nu scrie stiri false privind Coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atentionat mass media din Romania cu privire la stirile car. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa decizia CCR privind a doua desemnare a lui Orban ca premier

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18. 00, in ziua in care magistratii Curtii Constitutionale au constatat ca exista unconflictjuridic de natura constitutionala intre Presedintele Romanieisi Parlament, pe tema nominalizarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

Klaus Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri pentru a analiza situatia generata de evolutia coronavirusului in Europa, a decis alocarea de catre Guvern a resurselor financiare pentru achizitia de echipamente individuale de protectie. Totodata, Ministerul Sanatatii va asigura personalul medical necesar in punctele de trecere a frontierei cu specialisti din directiile de sanatate publica, inclusiv prin detasare din alte judete si unitati sanitare, a anuntat Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT. Ce masuri noi s-au luat

Presedintele Klaus Iohannis a dat si primele declaratii dupa sedinta fulger a CSAT privind masurile necesare pentru a preveni izbucnirea unei epidemii de coronavirus. Klaus Iohannis anunta masuri speciale impotriva coronavirus, dupa CSAT Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit incepand cu ora 14:00, iar tema principala a discutiei a fost coronavirusul. Autoritatile .

Klaus Iohannis, intrebat despre filarea unor magistrati si ziaristi: Astfel de situatii ar fi, daca s-ar confirma, intolerabile pur si simplu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca, daca se confirma informatiile privind filarea unor ziaristi si magistrati, astfel de situatii ar fi . ) intolerabile pur si simplu.

KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Presedintele Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat al lui Ludovic Orban, spunand ca Romania risca sa intre intr-un blocaj din cauza boicotarii votului de investire de catre PSD. Acesta declara ca va convoca consultari cu partidele la palatul Cotroceni, precizand ca Ludovic Orban ramane prima lui optiune pentru premier.

KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna niciun premier PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Cine este noul premier desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

Decizia CCR a dat peste cap tot ZEN-ul politic in Romania, iar acum presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decida, intr-un timp foarte scurt, cine va fi noul premier. Nu exista, pana acum, o idee foarte clara cu privire la acest aspect, dar Rares Bogdan acrediteaza ideea ca pana diseara lucrurile se vor transa intr-un BPN, .

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa decizia CCR. Ce se intampla cu Ludovic Orban

Klaus Iohannis face primele declaratii dupa decizia CCR. Ce se va intampla cu Ludovic Orban si ce spune presedintele tarii despre evolutia sa in titulatura de premier si premier interimar? Klaus Iohanni, primele delcaratii dupa decizia CCR Klaus Iohannis a sustinut, in cursul serii de 25 februarie, o conferinta la Cotroceni pentru a face precizari .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )