Libnet.ro
UNICEF

12:30

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

B1 B1,
KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta. continuă pe B1

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD: Reactia lui Marian Oprisan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Sociologul Marius Pieleanu a citit luni in direct la Antena 3 un SMS despre care a spus ca l-a primit de la Marian Oprisan liderul PSD Vrancea). Reactia lui Oprisan la posibila desemnare a lui Mihai Tudose ca premier din partea PSD a fost: De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

S-au incheiat consultarile la Cotroceni intre presedinte si partide. Singurele propuneri de premieri: Mihai Tudose (PSD-ALDE) si Siegfried Muresan (PMP)

Mihai Tudose PSD-ALDE) si Siegfried Muresan PMP) sunt singurele propuneri de premier facute astazi la consultarile de la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si partidele parlamentare. PSD si ALDE au intrat impreuna la consultari. Presedintele Iohannis face o declaratie de presa in aceasta seara, la ora 20.

SRI, reactie dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei: Respingem categoric orice incercare de a implica Serviciile in dispute politice

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public au aparut speculatii privind o presupusa implicare a institutiei in desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )