Libnet.ro
UNICEF

09:45

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Hotnews Hotnews,
 Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD: Reactia lui Marian Oprisan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Sociologul Marius Pieleanu a citit luni in direct la Antena 3 un SMS despre care a spus ca l-a primit de la Marian Oprisan liderul PSD Vrancea). Reactia lui Oprisan la posibila desemnare a lui Mihai Tudose ca premier din partea PSD a fost: De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei.

SRI, reactie dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei: Respingem categoric orice incercare de a implica Serviciile in dispute politice

Serviciul Roman de Informatii SRI) a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public au aparut speculatii privind o presupusa implicare a institutiei in desemnarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei.

Eugen Tomac, dupa desemnarea lui Tudose: Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac sustine ca prin desemnarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier, presedintele Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab. Iohannis nu a.

Desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, in atentia presei internationale. Associated Press: Dragnea pierde din popularitate

Desemnarea fostului ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier al Romaniei, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE, a ajuns in atentia presei internationale, care precizeaza ca decizia presedintelui Iohannis prefigureaza o solutie rapida la criza politica care a izbucnit in urma cu doua saptamani.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

Ce spune presa straina despre desemnarea lui Tudose in functia de premier

Presa internationala scrie despre desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier, notand ca astfel se prefigureaza o solutie rapida la criza politica din Romania, ce risca sa submineze.

Ruptura intre Liviu Dragnea si doi puternici baroni, aliatii sai loiali de pana acum: Paul Stanescu si Niculae Badalau

Paul Stanescu seful PSD Olt) si Niculae Badalau seful PSD Giurgiu), precum si Codrin Stefanescu sunt trei dintre cei patru lideri PSD care s-au abtinut luni la votul in Comitetul Executiv PSD cand a fost votat Mihai Tudose ca propunere de premier al Romaniei din PSD.

Cele mai bune meme cu Mihai Tudose, propunerea de premier din partea PSD

Mihai Tudose nici nu a apucat sa fie propus ca prim-ministru de catre PSD, ca deja s-a umplut internetul de glume pe seama acestuia. Chiar in momentele in care scriu acest articol, la Cotroceni au inceput consultarile in vederea formarii unui nou guvern, iar PSD este la rand. Acestia l-au propus pe Mihai Tudose, fost [].

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )