Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase la sefia SIE

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase la sefia SIE

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru sefia SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Propunerea a fost inaintata Parlamentului. Propunerea a fost inaintata Parlamentului, informeaza Administratia Prezidentiala. Numirea sefului Serviciului de Informatii Externe se face cu votul majoritatii parlamentarilor, la propunerea sefului statului. Astfel, urmeaza ca plenul reunit al celor doua Camere sa se reuneasca pentru validarea candidatului. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Gabriel Vlase, propus la sefia SIE de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor Parlamentului in care propune numirea lui Gabriel Vlase in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), anunta Administratia Prezidentiala.

ULTIMA ORA Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase la sefia SIE

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru sefia SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Propunerea a fost inaintata Parlamentului. Propunerea a fost inaintata Parlamentului, informeaza Administratia Prezidentiala. Numirea sefului Serviciului de Informatii Externe se face cu votul majoritatii parlamentarilor, la propunerea sefului statului. Astfel, urmeaza ca plenul reunit al celor doua Camere sa se reuneasca pentru validarea candidatului.

Deputatul PSD Gabriel Vlase, propus de presedintele Iohannis pentru functia de sef al SIE

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru sefia Serviciului de Informatii Externe pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Postul era vacant de mai multa vreme, iar propunerea a fost inaintata oficial Parlamentului Romaniei.

Numire CONTROVERSATA. Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui DRAGNEA, la sefia SIE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la sefia SIE. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a. c. , in temeiul art. 65 alin. 2) lit. h) din.

Numire CONTROVERSATA. Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui DRAGNEA, la sefia SIE (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe Gabriel Vlase la sefia SIE. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a. c. , in temeiul art. 65 alin. 2) lit. h) din.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

SONDAJ Ce semnificatie are propunerea Gabriel Vlase la sefia SIE?

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus joi pentru sefia SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase, un fost apropiat al lui Viorel ajuns de nevoie in tabara lui Dragnea. Sondaj HotNews. ro: Ce semnificatie are propunerea lui Klaus Iohannis?.

Saracul PSD-ist. Vlase, nominalizarea lui Iohannis pentru SIE, are o declaratie de avere aproape goala

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase pentru conducerea SIE. Propunerea este una extrem de controversata, dat fiind ca Vlase este un social-democrat si inca unul foarte apropiat de Liviu.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE (VIDEO)

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )