Libnet.ro
UNICEF

16:15

ULTIMA ORA Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase la sefia SIE

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Klaus Iohannis l-a propus pe deputatul PSD Gabriel Vlase la sefia SIE

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru sefia SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Propunerea a fost inaintata Parlamentului. Propunerea a fost inaintata Parlamentului, informeaza Administratia Prezidentiala. Numirea sefului Serviciului de Informatii Externe se face cu votul majoritatii parlamentarilor, la propunerea sefului statului. Astfel, urmeaza ca plenul reunit al celor doua Camere sa se reuneasca pentru validarea candidatului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

Deputatul PSD Gabriel Vlase, propus la sefia SIE de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor Parlamentului in care propune numirea lui Gabriel Vlase in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), anunta Administratia Prezidentiala.

Este BOMBA zilei in JUSTITIE. Decizia de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis: A eliberat-o din functie

Presedintele Klaus Iohannis a luat decizia de a elibera din functie controversata judecatoare Viorica Costiniu, recuzata de mai multe ori de DNA. Joi, Iohannis a semnat decretul de pensionare a acesteia, transmite.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

Niculae Badalau il ameninta pe Klaus Iohannis cu plangerea penala. Ce motiv a invocat senatorul PSD

Senatorul PSD Niculae Badalau, fost numar 2 al social-democratilor, sustine ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, atunci ministerul Justitiei va trebui sa-i faca plangere penala.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dur dupa declaratiile de marti ale presedintelui Klaus Iohannis pe tema deciziei Curtii Constitutionale in privinta revocarii din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Partidul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )