Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis lauda toate partidele dupa consultari: Suntem in perioada de criza. Am promisiuni de la toate formatiunile ca vor vota Guvernul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis lauda toate partidele dupa consultari: Suntem in perioada de criza. Am promisiuni de la toate formatiunile ca vor vota Guvernul

Klaus Iohannis l-a mandatat pe Ludovic Orban sa formeze, un nou Guvern care, daca este posibil, sa fie votat chiar sambata. Seful statului a precizat ca exista consens intre toate partidele pentru a vota noul Executiv. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Consultarile cu partidele parlamentare, prin teleconferinta, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantina

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, dupa ce conducerea PNL a fost plasata in carantinca cu suspiciuni de infectare cu Covid-19, safaca consultarile cu partidele parlamentare prin teleconferinta.

Presedintele Iohannis, apel catre partidele politice: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate

Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, vineri, de la ora 13. Presedintele sustine ca Parlamentul trebuie sa lucreze cu celeritate si sa lase rafuielile politice.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora, dupa ce Guvernul Romaniei a intrat in autoizolare

Intr-o conferinta de presa, la aceasta ora, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, incepand chiar de astazi! Se pare ca senatorul PNL Virgil Chitac a fost depistat .

Klaus Iohannis, declaratii de presa la 19.30 dupa ce Citu si-a depus mandatul

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza azi, de la ora 19. 30, sa sustina o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care premierul desemnat, Florin Citu, s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

Iohannis: Solicit imperativ Parlamentului sa lucreze cu celeritate, astfel incat saptamana viitoare sa fie investit un Guvern cu puteri depline Consultari cu partidele vineri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari, la Palatul Cotroceni, dupa ce Florin Citu, premierul desemnat, si-a depus mandatul. Discutiile vor avea loc vineri, incepand cu ora.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta astazi cu partidele si formatiunile parlamentare, in vederea.

VIDEO Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier, vineri, pe Ludovic Orban, afirmand ca toate partidele parlamentare i-au promis ca se vor implica pentru investirea rapida a noului Guvern, posibil deja maine.

Klaus Iohannis ar urma sa-l nominalizeze pe Ludovic Orban drept premier. USR, dupa consultari: Presedintele ne-a spus ca Guvernul poate fi condus si prin telefon si video-conferinte

Presedintele USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca seful statului si-ar dori sa-l nominalizeze din nou, drept premier, pe Ludovic Orban. La.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )