Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis lauda, la Zagreb, lupta anticoruptie: Suntem intr-o faza fierbinte

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis lauda, la Zagreb, lupta anticoruptie: Suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca Romania se afla intr-o faza fierbinte in ceea ce priveste lupta anticoruptie si spera ca rezultatul va influenta in sens pozitiv aderarea la Schengen. continuă pe România Liberă

Iohannis: Suntem intr-o faza fierbinte in privinta luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Romania se afla ''intr-o faza fierbinte '' in ceea ce priveste lupta anticoruptie si spera ca rezultatul va influenta in sens pozitiv aderarea la Schengen, adaugand ca in cazul premierului Victor Ponta ''speta este trista ''.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Klaus Iohannis: Este prima vizita a unui sef de stat din Romania care se face in Croatia, dupa aderarea ei la Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de prese sustinute de pe aeroportul Henri Coanda, ca va efectua o vizita in Republica Croatia, la Zagreb, unde va purta discutiii cu.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa aniversarea a 56 de ani

Presedintele Klaus Iohannis, care a implinit sambata 56 de ani, multumeste, intr-o postare pe Facebook, pentru urarile care i-au fost transmise cu acest prilej.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 55 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )