Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis: Legea salarizarii este un esec. Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Legea salarizarii este un esec. Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, sambata, la Blaj, Legea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Tocmai lucrurile pe care le-am mentionat: independenta institutiilor, autonomia institut. continuă pe Antena3

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

Iohannis, un nou atac devastator la adresa PSD: Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Presedintele Klaus Iohannis continua atacurile la adresa modului in care Guvernul a inteles sa conduca, de data aceasta referindu-se la mai vechea tema a descentralizarii. Seful statului a declarat,.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

Klaus Iohannis: Schimbarea legi salarizarii, facuta de habarnisti, de amatori. PSD-istii lui Dragnea... (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat din nou in termeni duri coalitia de guvernare pentru modificarea legii salarizarii. Seful statului a declarat sambata, la Blaj, ca toate aceste schimbari legislative au gfost facute de.

Ministrul Muncii, raspuns pentru Klaus Iohannis: Salariile bugetarilor au crescut si este foarte simplu sa se uite si pe bugetul Romaniei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspunscriticilor aduse de presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a criticatLegea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Bineinteles.

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Klaus Iohannis a anuntat ca retrimite la CCR Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca va retrimite la Curtea Constitutionala Legea Referendumului. Seful statului este nemultumit de felul in care acest act normativ a ajuns pe biroul.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )