Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul Romaniei, dupa ce Ponta s-a balbait aseara la Antena 3

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul Romaniei, dupa ce Ponta s-a balbait aseara la Antena 3

Klaus Iohannis a declarat, vineri dimineata, in ultima zi de campanie electorala, ca, decat marlan, mai bine pierd. Totodata, candidatul ACL a trecut testul imnului national. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul national intr-o conferinta de presa

Candidatul ACL Klaus Iohannis a cantat prima strofa din imnul national Desteapta-te romane in timpul unei conferinte de presa, intrebat daca il stie, dupa ce Victor Ponta a recitat joi seara, cu o greseala, prima strofa a imnului la Antena 3. Dupa ce a terminat de intonat imnul, Iohannis a fost aplaudat de o parte din ziaristii participanti la conferinta.

VIDEO Iohannis a cantat imnul Romaniei corect. Ponta a gresit versurile

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a cantat, vineri dimineata, imnul Romaniei in timpul unei conferinte de presa dupa ce a fost intrebat de jurnalistii prezenti in sala daca stie versurile primei strofe. Mai mult, Iohannis i-a indemnat si pe cei prezenti la eveniment sa cante alaturi de el.

Iohannis a cantat imnul Romaniei ca raspuns la interpretarea lui Ponta

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis a cantat primele versuri din imnul Romaniei in cadrul unei conferinte de presa ca raspuns la interpretarea de ieri a Premierului Victor Ponta.

VIDEO: Iohannis a cantat imnul Romaniei

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a cantat, vineri dimineata, imnul Romaniei in timpul unei conferinte de presa dupa ce a fost intrebat de jurnalistii prezenti in sala daca stie versurile primei strofe. Mai mult, Iohannis i-a indemnat si pe cei prezenti la eveniment sa cante alaturi de el.

De ce FUGE Klaus Iohannis de dezbaterea cu Victor Ponta. Propunerea TVR nu a primit niciun raspuns

Dezbaterile dintre Iohannis si Ponta sunt in continuare sub semnul intrebarii. Desi in fata camerelor, Klaus Iohannis spune ca doreste o confruntare cu Victor Ponta, in cadrul negocierilor dintre cele doua.

Ludovic Orban: Klaus Iohannis va participa miercuri seara la dezbaterea cu Ponta organizata la B1 TV

Klaus Iohannis, candidat ACL la turul doi al alegerilor prezidentiale, va particopa miercuri seara la o noua dezbatere cu Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, organizata de postul B1TV, potrivit declaratiilor facute de vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

VIDEO Klaus Iohannis a prezentat o scrisoare de sprijin de la Angela Merkel / La Ponta observ din declaratii si atitudini ca vrea sa inventeze o axa Bucuresti - Beijing

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a prezentat la interviul Adevarul Live o scrisoare de sustinere pe care a primit-o de la cancelarul german Angela Merkel, document in care Merkel scrie ca Va doresc multa determinare si energie si sper intr-o victorie a dvs. si a ACL. Iohannis l-a atacat dur pe Victor Ponta pentru incercarea de a inventa o axa Bucuresti - Beijing si i-a cerut din nou lui Ponta sa convoace Parlamentul pentru a pica la vot proiectul de lege care permite amnistia si gratierea marilor corupti. In ceea ce priveste relatia cu Rusia, Iohannis a respins categoric ideea unui dialog al Romaniei cu Moscova separat de cadrul trasat deja de UE si NATO. Iohannis a mai spus ca a trait foarte intens dezbaterile electorale cu Ponta de la Realitatea TV si B1 TV.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa confruntarea cu Ponta de la Realitatea TV

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este invitat, astazi, in redactia ReporterVirtual. ro, fiind primul interviu dupa confruntarea cu Victor Ponta de la RealitateaTV.

Protest neautorizat in fata Prefecturii din Bacau, la ora 17. Votantii lui Klaus Iohannis se vor ciocni de simpatizantii lui Victor Ponta

Peste o mie de persoane ar putea lua parte astazi, de la ora 17, in fata Prefecturii Bacau la un miting de protest impotriva lui Victor Ponta. Mitingul nu a fost autorizat de comisia constituita la Primaria Bacau. Daca simpatizantii ACL vor iesi in strada, afirma surse din PSD, atunci inca o mie de simpatizanti ai lui Victor Ponta ar putea veni in Piata Tricolorului.

Iohannis a cantat imnul national, la provocarea lui Ponta

Candidatul ACL la alegerile prezidentaile, Klaus Iohannis, a cantat imnul national Desteapta-te romane in timpul ultimei conferinte de presa din campania electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )