Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis: Majoritatea parlamentara a recomandat-o pe Viorica Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Majoritatea parlamentara a recomandat-o pe Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca a acceptat-o pe Viorica Dancila pentru functia de prim-ministru deoarece majoritatea parlamentara a recomandat-o, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Klaus Iohannis avea marja constitutionala pentru a o respinge pe Viorica Dancila

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis avea marja constitutionala .

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis: Penalii nu au ce cauta in fruntea statului. Ce mesaj DUR a transmis presedintele opozitiei(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intrebat de ce a desemnat-o pe Viorica Dancila drept premier, in ciuda numeroaselor apeluri pentru a nu face acest lucru, ca a cantarit foarte bine ac.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Cum scapam de Klaus Iohannis?

Imaginati-va ca in 2014 Klaus Iohannis ar fi pierdut alegerile prezidentiale. Iar Liviu Dragnea, infractorul care conduce, deocamdata, partidul pretins social-democrat, ar fi venit, zilele trecute sa ii prezinte altui Presedinte al Romaniei propunerea de a o numi pe Viorica Dancila drept Prim-Ministru. Cuiva provenit din randurile PSD. Asta dupa ce acelasi Liviu Dragnea ar fi trantit deja alte doua guverne PSD.

Ce au discutat Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu au participat, marti, la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului.

Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, curteaza UDMR. intalnire, la ora 13

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila ar urma sa se intalneasca marti, cu UDMR. intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 13. Stire.

Ce rol va avea de fapt Viorica Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in actuala situatie premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, asa cum ar fi trebuit sa fie si premierii Grindeanu si.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )