Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre romanii de pretutindeni, cu ocazia Sfantului Andrei: Astazi cinstim identitatea spirituala a poporului roman, care si-a infaptuit destinul sau, Marea Unire

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la unitate si coeziune nationala cu ocazia Sfantului Andrei, ocrotitorul spiritual al romanilor. Dragi romani, ma bucur sa impartasesc cu.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta Biroului Executiv al Partidului National Lib.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Mesaj de mobilizare pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD a fost inlaturat de la putere doar partial si ca isi d.

Iohannis participa la sedinta PNL: PSD a incasat-o de trei ori in acest an. E cea mai grava infrangere din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis participa luni la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale. El a afirmat ca PSD a incasat-o de trei ori in acest an si a cerut liberalilor sa evite autosuficienta dupa aceasta victorie.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

Klaus Iohannis: Am mesaje pentru PNL in toate domeniile, dar le voi doza

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic National al PNL, a declarat ca urmeaza sa discute cu liberalii despre aspecte legate de campania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )