Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Antena3 Antena3,
Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv PNL. Anuntul facut de premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni,la sedinta Biroului Executiv al PNL. Seful statului a declarat ca vrea sa traga o concluzie dupa campania electorala pe care a desfasurat-o impreuna cu.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta Biroului Executiv al Partidului National Lib.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut, luni, acordul Biroului Politic National al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare in vigoare a unor prevederi din domeniul Justitiei, precum si pentru modificarea OUG 114.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va asuma raspunderea pe modificarea Ordonantei Lacomiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea OUG 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei. A doua.

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

Ce salariu va incasa Ludovic Orban in 2020 pentru functia de premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Klaus Iohannis, catre liberali: Eu am mesaje pentru PNL in toate domeniile

Presedintele Klaus Iohannis, prezent luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Politic N.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )