Libnet.ro
UNICEF

04:40

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile, cand suntem pusi la incercare de pandemia de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile, cand suntem pusi la incercare de pandemia de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi speciala, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor. Seful statului afirma ca in aceste momente. continuă pe B1

Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului si sa ne lasam ghidati de ratiune si curaj

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis de Ziua Eroilor, ca, in aceste momente dificile, in timpul pandemiei de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului si sa ne lasam ghidati de ratiune, responsabilitate, altruism si curaj. El adauga ca, in aceste zile, eroii sunt cei care se afla in prima linie in lupta cu acest inamic invizibil - medicii si personalul medical.

Ziua Eroilor: Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ora 16. 00, la ceremonia depunerii de coronare de flori, care a avut loc la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I, din Capitala. La evenimentul,.

Premierul Orban, de inaltare si Ziua Eroilor: O dedicam celor care au scris istoria Romaniei prin propriul sacrificiu, aparand libertatea, credinta stramoseasca, pamantul tarii si idealul de unitate al romanilor

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi atat de importanta din calendarul crestin-ortodox, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor.

Ziua Eroilor. Cati militari a pierdut Romania in teatrele de operatii dupa 1990

Odata cu sarbatoarea crestina a inaltarii Domnului, Romania a marcat astazi Ziua Eroilor, iar Ministerul Apararii Nationale organizat ceremonii de comemorare a celor care au cazut la datorie. Aproape 3. 500 de militari romani lupta in acest moment in teatrele de operatii. Din pacate, dupa anul 1990, in aceste misiuni externe au fost pierderi.

inaltarea Domnului si Ziua Eroilor, sarbatorite joi. La ora 12 vor fi trase clopotele in toate bisericile din Romania Traditii si obiceiuri

Biserica Ortodoxa sarbatoreste inaltarea Domnului joi, la 40 de zile de la Pasti. Tot astazi este sarbatorita si Ziua Eroilor. Sarbatoarea inaltarii a fost proclamata prin lege Ziua Eroilor, ca sarbatoare nationala. La ora 12. 00 vor fi trase clopotele in toate bisericile, pentru a-i celebra pe eroii neamului, a anuntat Patriarhia.

FOTO Ziua Eroilor, sarbatorita la Buzau in efectiv restrans, din cauza pandemiei

Ziua Eroilor a fost marcata si in garnizoana Buzau, dar cu limitari impuse de starea de alerta. Daca in anii trecuti, manifestarea se organiza cu mult fast, joi, ceremonialul a constat doar in slujbe de pomenire si depuneri de coroane, cu respectarea regulilor de distantare sociala.

Serban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtatorul de tacere, vestitorul de nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a ironizatdeclaratiile lui Klaus Iohannis, afirmand ca seful statului este purtatorul de tacere, vestitorul de nimic si ca din pacate spectacolul ieftin de imagine continua, Iohannis, Orban si restul clicii peneliste cred ca totul tine de propaganda.

KLAUS IOHANNIS: Terasele se redeschid de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, un nou val de masuri de relaxare, care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie, printre care se numara deschiderea teraselor, se va putea merge la plaja, iar pentru iesirea din localitate nu va mai fi nevoie de declaratie pe proprie raspundere.

KLAUS IOHANNIS: CSAT a analizat noua Strategie pentru apararea tarii, in contextul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii, astazi, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in care s-a discutat noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii.

Klaus Iohannis: incepand cu 1 iunie vom putea merge la plaja. Nu va mai fi nevoie de declaratie la iesirea din localitate

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut joi, 28 mai, o declaratie de presa, in care a anuntat noile masuri de relaxare, care intra in vigoare de la data de 1 iunie. Acesta a anuntat ca plajele vor fi deschise, la fel si terasele, in conditii stricte de distantare sociala si igiena.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )