Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei: La multi ani tuturor celor care se implica pentru ca Romania sa devina o natiune puternica (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei: La multi ani tuturor celor care se implica pentru ca Romania sa devina o natiune puternica (VIDEO)

Klaus Iohannis a transmis, sambata, la Iasi,un mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei si a Profesorilor. Presedintele Romaniei s-a adresat tuturor celor care se implica pentru ca Romania sa devina o. continuă pe B1

Klaus Iohannis, critici pentru Ministerul Educatiei: Se produc pe banda rulanta legi incoerente care mai mult strica decat ajuta

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, legile incoerente care au fost adoptate in ultimii ani in domeniul educatiei. Decidentii politici de la centru nu prea au reusit sa se abtina in.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

5 octombrie, Ziua mondiala a Educatiei, marcata in Romania din anul 2013

Ziua mondiala a educatiei este sarbatorita in fiecare an la data de 5 octombrie, incepand cu anul 1994. Aceasta a fost desemnata de UNESCO si marcheaza semnarea, in 1966, a Recomandarii UNESCOOIM Organizatia Internationala a Muncii) privind statutul profesorilor. Romania marcheaza aceasta zi incepand cu anul 2013.

Klaus Iohannis, mesaj de la Cotroceni: Exista un pericol al activarii discursului intolerant

Klaus Iohannisa transmis, joi, participantilor la reuniunea Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, ca exista un pericol al contrapunerii identitatii pentru subminarea solidaritatii.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a Profesorului: Interese politice sau electorale pun intre paranteze munca unei generatii de tineri medici

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Profesorului, context in care a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fara a mentiona numele.

Ziua si atacul politic la adresa lui Klaus Iohannis. Dancila: Otara intreaga asteapta sa va faceti treaba

Premierul Viorica Dancila il critica pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale prin care e obligat sa numeasca trei interimari si sa vacanteze doua locuri in Guvern.

Klaus Iohannis, despre amanarea examenului de rezidentiat: Ar fi trebuit sa fie organizat cu cel putin cu o jumatate de an inainte. Nu ti-ar fi rusine PSD! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD in contextul in care examenul de rezidentiat din acest an a fost amanat pe motiv ca, in acest moment, nu exista un ministru al Educatiei.

KLAUS IOHANNIS: Liderii comunitatilor trebuie sa devina parteneri onesti ai cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia conferintei Urban Talks, care a avut loc la Timisoara, in care arata ca tara noastra se afla intr-un context in care predomina proasta guvernare la nivel central si guvernarea in interesul catorva politicieni, el afirmand ca liderii comunitatilor trebuie sa devina din inamici parteneri onesti ai cetatenilor.

KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, in cadrul reuniunii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, in care subliniaza atasamentul romanilor fata de Uniunea Europeana, insa arata ca exista pericolul activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene.

Klaus Iohannis: Una dintre problemele fundamentale ale sistemului nostru de invatamant este productia de legi incoerente pe banda rulanta

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la ceremoniile organizate cu ocazia implinirii a 50 de ani de la infiintarea Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. Seful statului a dat exemplul universitatii sibiene, care a creat in jurul sau un ecosistem functional, iar politicienii locali nu au avut altceva de facut decat sa nu strice lucrurile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )