Libnet.ro
UNICEF

15:15

KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, in cadrul reuniunii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, in care subliniaza atasamentul romanilor fata de Uniunea Europeana, insa arata ca exista pericolul activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, mesaj de la Cotroceni: Exista un pericol al activarii discursului intolerant

Klaus Iohannisa transmis, joi, participantilor la reuniunea Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, ca exista un pericol al contrapunerii identitatii pentru subminarea solidaritatii.

Catedra de fizica a lui Klaus Iohannis de la Colegiul Brukenthal din Sibiu este rezervata din anul 2000 (romaniacurata.ro)

Colegiul National Samuel von Brukenthal a transmis, intr-un raspuns pentru site-ul romaniacurata. ro, ca una dintre catedrele de fizica este rezervata, incepand cu anul 2000, de Klaus Iohannis, pe motivul ocupare a unei functii publice.

Ziua si atacul politic la adresa lui Klaus Iohannis. Dancila: Otara intreaga asteapta sa va faceti treaba

Premierul Viorica Dancila il critica pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale prin care e obligat sa numeasca trei interimari si sa vacanteze doua locuri in Guvern.

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o.

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis: Refuzul premierului Dancila de a se consulta cu presedintele pe tema propunerii de comisar este o incalcare flagranta a Constitutiei. incetati sa mai riscati credibilitatea tarii pentru interese meschine de partid!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul a incalcat flagrant Constitutia prin faptul ca a refuzat sa se prezinte la consultarile de la Cotroceni pe tema.

Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa faca o propunere de comisar doar in urma consultarii cu presedintele: Refuzul de a veni la consultari, o incalcare flagranta a Constitutiei

Klaus Iohannis ii cere din nou premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )