Libnet.ro
UNICEF

14:00

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Culise. Klaus Iohannis si Ursula von der Leyen au vorbit nemteste si s-au inteles romaneste. Conditia ca Negrescu sa ajunga comisar

Presedinta Comisiei Europene ii promisese lui Klaus Iohannis ca va astepta instalarea Guvernului Orban pentru a solicita o noua propunere de comisar european. insa, surprinzator, Iohannis si PNL s-au trezit cu o scrisoare trimisa de Ursula von der Leyen premierului demis Viorica Dancila in care cere grabnic un nume de comisar, preferabil femeie. Dancila l-a ales pe Victor Negrescu. Fostul ministru PSD depinde insa de votul pentru Guvernul Orban.

Surpriza! Dancila face a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu. Klaus Iohannis critica mutarea: Gest iresponsabil, de sfidare

Desi Guvernul PSD a fost demis, premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene. Presedintele Klaus Iohannis critica decizia premierului de a face o noua propunere, in conditiile in care Guvernul Dancila a fost demis.

Primele imagini de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Antena 3 a publicat primele imagini de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si premierul desemnatLudovic Orban. Sedinta de taina are loc, vineri,la Vila Florica, fosta proprietate a familiei Bratianu.

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Iulia Scantei (PNL): Daca Guvernul Orban nu e investit luni, Viorica Dancila si PSD vor goli vistieria tarii in continuare (VIDEO)

Senatorea PNL Iulia Scantei a tras un semnal de alarma, joi, in direct pe B1 TV, explicand ca daca Guvernul Orban nu va fi investit la votul de luni, cabinetul interimar al Vioricai Dancila va continua sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )