Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in conferinta de presa sustinuta la finalul Summit-ului NATO de la Bruxelles, ca Romania este ingrijorata de situatia din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Ru. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

Klaus Iohannis, dupa Summitul NATO: Siguranta nu are pret, dar securitatea costa

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, dupa participarea la summit-ul NATO de la Bruxelles. Ne ingrijoreaza hipermilitarizarea Crimeei. Tocmai de aceea pot spune un lucru pe care il spunem des.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Cand va numi un nou sef la DIICOT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, dupa summitul NATO de la Bruxelles, ca saptamana viitoare va lua o decizie cu privire la numirea noului sef al DIICOT. in ceea ce priveste DIICOT, voi lua o.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Liviu Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, recentele atacuri lansate la adresa sa de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca acesta nu mai are argumente politice si astfel a ajuns la.

Klaus Iohannis: Romania va avea un centru de comanda NATO. Ce alte lucruri a obtinut tara noastra la summit-ul de la Bruxelles(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Summit-ului NATO ca Romania a obtinut doua chestiuni importante in urma reuniunii de la Bruxelles. Este vorba despre un centru de comanda si o.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )