Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului PSD: E o mare SUPARARE a mea

B1 B1,
Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului PSD: E o mare SUPARARE a mea

Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa-i atace pe guvernanti. Aflat la Salonul Auto de la Bucuresti, presedintele a declarat ca e suparat ca infrastructura rutiera stagneaza in ultima. continuă pe B1

Traian Basescu: Klaus Iohannis va fi sustinut de PSD pentru sefia Consiliului European

Informatia conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi favorit sa preia functia de presedinte al Consiliului European incepand din 2019 si astfel nu va mai candida pentru un nou mandat de sef al statului.

Florin Calinescu, nou ATAC la adresa lui LIVULICA: Cata nesimtire! As face un TRIBUNAL doar pentru astia! PUSCARIEEE...

Florin Calinescu a transmis un atac devastator la adresa actualei guvernari PSD-Alde, revoltat de situatia precara de la transporturi. Vedeta de televiziune a precizat ca fiecare postare live pe retelele de.

Klaus Iohannis a DECIS: RO-ALERT poate fi implementat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populatiei in situatii.

Klaus Iohannis, despre legile justitiei: Sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am / imi doresc niste legi cu care sa putem merge inainte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca ar fi pacat ca, dupa cel mai mare scandal public pe care l-a creat parlamentul Romaniei vreodata, sa avem in final niste legi ale Justitiei proaste.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost.

KLAUS IOHANNIS a DAT LOVITURA! Va fi recompensat cu UN PREMIU INTERNATIONAL! Suma URIASA pe care o va PRIMI: Ar fi intarit INDEPENDENTA justitiei...

Presedintele Klaus Iohannis va fi recompensat, pentru activitatea sa, cu un premiu prestigios! Seful statului va primi, in vara acestui an, premiul Franz Josef Strauss din partea Fundatiei Hanns Seidel, afiliata.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am avut nicio discutie cu Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri seara, ca nu a avut nicio discutie cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu am avut o discutie, nici nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala.

Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis nu se arata dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constitutiei in care sa se specifice ca familia sa fie formata doar din barbat si.

Klaus Iohannis, avertisment pe legile justitiei: Ar fi pacat dupa atatea discutii sa avem niste legi proaste (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat presei, miercuri, ca pachetul de legi al justitiei adoptat de catre Parlament nu a ajuns inca la Administratia Prezidentiala si astfel nu poate sa anunte ce va face privind acestea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )