Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

B1 B1,
Klaus Iohannis nu vrea referendum pentru redefinirea familiei: Luna mai e o luna frumoasa, nu stiu daca si pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis nu se arata dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constitutiei in care sa se specifice ca familia sa fie formata doar din barbat si. continuă pe B1

Referendum pentru familie, in luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat astazi dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat ca referendumul pentru familie va fi organizat in luna mai a acestui an. in curs de actualizare .

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, n luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat luni dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului.

Traian Basescu: Klaus Iohannis va fi sustinut de PSD pentru sefia Consiliului European

Informatia conform careia presedintele Klaus Iohannis ar fi favorit sa preia functia de presedinte al Consiliului European incepand din 2019 si astfel nu va mai candida pentru un nou mandat de sef al statului.

SONDAJ Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, luni, ca in luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, referendumul fiind o tema a Biroului Permanent National al PSD. Tot luni, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca vrea sa analizeze oportunitatea legiferarii unui tip de parteneriat civil, pentru ca nu putem sa nu analizam si situatia unei minoritati din Romania. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Putin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante, dupa tragedia din weekend care a indoliat Rusia. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj Presedintelui.

Klaus Iohannis, despre legile justitiei: Macar acum, pe final, sa le aducem intr-o forma buna pentru Romania

Klaus Iohannis a vorbit miercuri despre legile justitiei, spunand ca in momentul in care vor ajunge la dumnealui, va face o declaratie pe aceasta tema. Nu o sa va spun acum ce o sa fac cu legile.

Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu Romnia: Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria si tin treze constiintele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu prilejul aniversarii unui secol de la unirea Basarabiei cu Romania, in care arata ca Aniversam astazi 100 de ani de la Declaratia de unire a Basarabiei cu Regatul Romaniei. Decizia adoptata de Sfatul Tarii de la Chisinau a fost un gest politic si patriotic care face cinste elitelor vremii si tuturor celor care l-au visat si au lucrat pentru infaptuirea lui. Este unul dintre acele momente care definesc pentru totdeauna istoria, incalzesc sufletele si tin treze constiintele, generatie dupa generatie.

Klaus Iohannis: Politicienii anului 1918 au demonstrat intelegerea oportunitatilor pe care istoria si contextul international le-au oferit pentru implinirea aspiratiilor romanilor

Presedintele Klaus Iohannis nu a fost prezent marti la sedinta solemna din parlament, organizatp cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. Seful statului a transmis, in schimb, un.

Luju.ro: Klaus Iohannis invoca imunitatea prezidentiala in fata CNCD, pentru eticheta penali

Klaus Iohannis invoca imunitatea prezidentiala in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), in sesizarea facuta de Luju. ro, privind folosirea etichetei penali. Intr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )