Libnet.ro
UNICEF

12:45

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

Hotnews Hotnews,
 ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

intalnirea lui Iohannis cu Trump, anulata. Presedintele american a renuntat la toate intrevederile programate pentru joi la Bruxelles

Intalnirea pe care presedintele Klaus Iohanns, aflat la Summitul NATO de la Bruxelles, ar fi urmat sa o aiba joi cu presedintele SUA, Donald Trump, a fost anulata.

Donald Trump asigura ca este gata pentru ntlnirea fata-n-fata cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca este pregatit pentru intalnirea fata in fata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, glumind despre jurnalistii care ii pun la indoiala lipsa de experienta si pregatire. Putin este foarte pregatit, dar Trump va fi?, a spus el, amuzandu-se de intrebarile primite din partea unor experti cu privire la summitul sau cu omul forte de la Kremlin, care va avea loc pe 16 iulie la Helsinki, Finlanda, relateaza Rador, care citeazaLa Libre.

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )