Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Playtech Playtech,
Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Joi si vineri la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European, context in care a afirmat ca in anumite conditii, propunerea Comisiei Europene in privinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ar putea fi acceptata de Romania. Ce a stabilit Klaus Iohannis cu cei mai puternici sefi de stat din . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, despre problema calcularii indicelui de infectare cu COVID-19, in Capitala: Cei de la INSP nu au nici ei toate datele Astept ca Guvernul sa clarifice acesta problema de urgenta

Klaus Iohannis a vorbit, marti seara, intr-o conferina de presadespre situatia aparuta in Capitala, unde Grupul de Comunicare Strategica si Institutul de Sanatate publica au raportat, marti,.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

VIDEO Klaus Iohannis, la decernarea premiului Otto cel Mare Uniunea Europeana si SUA fac parte din aceeasi comunitate de valori Ceea ce apropie cele doua maluri ale Atlanticului este mult mai profund decat diferentele din prezent

Presedintele Klaus Iohannis a primit miercuri, la Magdeburg Germania), premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare.

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in contextul numarului tot mai mare de infectari cu COVID 19. Antena3. ro va prezinta in regim live text principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

KLAUS IOHANNIS: Ne aflam intr-o perioada de raspandire galopanta a virusului

Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa cu privire la cresterea alarmanta a cazurilor de infectari cu SARS-CoV-2.

Sorin Grindeanu, nou atac la adresa Puterii: PNL si Klaus Iohannis masluiesc cifrele, in loc sa previna pandemia

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca liberalii si seful statului Klaus Iohannis se ocupa cu masluirea cifrelor privind cazurile de COVID, in loc sa previna pandemia. El a adaugat ca PNL tine neaparat sa tina alegerile pe 6 decembrie, aceasta fiind singura dorinta a partidului aflat la guvernare.

Klaus Iohannis, declaratii in contextul reuniunii Consiliului European. Presedintele, precizari despre pozitia Romaniei legata de Brexit si discutiile pe tinte climatice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, in marja participarii la reuniunea Consiliului European. Avem teme foarte importante pe ordinea de zi, a spus seful statului, of.

Klaus Iohannis, dupa ce Ursula von der Leyen a intrat in autoizolare: Ganditi-va cum ar fi fost daca n-am fi avut masca sau daca n-am fi pastrat distanta. Dragi romani, respectati aceste reguli simple! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, in marja participarii la reuniunea Consiliului European. Printre altele, seful statuluia vorbit despre situatia Ursulei von.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )