Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal

ACTUALIZARE 20:50 Ponta: Codul Fiscal este acum o certitudine Premierul Victor Ponta a salutat, in aceasta seara, promulgarea Codului fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis. *ACTUALIZARE 20:00 Cazul romanului rapit, tratat cu maxima atentie *ACTUALIZARE 19:50 Iohannis: Ma astept ca Ponta sa demisioneze la un moment dat. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal: Dezbaterea care a avut loc dupa retrimiterea Codului in Parlament a fost pe masura asteptarilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, dupa o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a promulgat astazi Codul Fiscal, seful statului explicand ca Foarte multa lume s-a intrebat de ce am retrimis Codul Fiscal in Parlament. Au fost doua motive: primul - nu avusese loc o dezbatere publica la nivelul Codului Fiscal. Este nevoie de o dezbatere aprofundata la care participa toti actorii implicati. In Parlament, o astfel de dezbatere nu avusese loc. In societatea civila se dezbatuse foarte putin Codul Fiscal, inainte de prima aprobare. Dezbaterea care a avut loc dupa retrimitere a fost pe masura asteptarilor.

Klaus Iohannis: Am promulgat Codul Fiscal. Sunt foarte multumit de modul cum a decurs dezbaterea publica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca a promulgat Codul Fiscal, dupa ce acesta a fost retrimis in Parlament, informeaza B1 TV. Acesta a mai spus ca este multumit de cum a decurs dezbaterea publica l.

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Fiscal. Care au fost motivele deciziei sale

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, o conferinta de presa, in care a explicat motivele pentru care a promulgat astazi nou Cod Fiscal. Codul Fiscal a fost retrimis in Parlament si multa lume s-a.

Codul Fiscal a fost promulgat de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Fiscal, seful statului declarandu-se multumit de modul in care a decurs dezbaterea publica.

Klaus Iohannis dezvaluie motivele care l-au facut sa promulge Codul Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni, intr-o conferinta de presa, care este motivul pentru care a retrimis, in Parlament, Codul Fiscal. Astfel, seful statului considera ca era nevoie de dezbateri intense pe aceasta tema, intrucat este un proiect important pentru economia romaneasca.

Victor Ponta, prins din nou cu minciuna. A spus ca a votat Codul Fiscal in iunie, dar nu figureaza intre deputatii prezenti. Premierul se afla in Turcia

Premierul Victor Ponta a explicat ca nu a votat noua forma a Codului Fiscal adoptata ieri de catre Parlament pentru ca a votat o data proiectul de lege in luna iunie. La data la care a fost votat Codul Fiscal trimis inapoi Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta se afla la recuperare in Turcia.

Victor Ponta in Parlament: Un nou sistem de achizitii publice, legea salarizarii bugetarilor si legea bugetului de stat - prioritatile Guvernului in aceasta toamna. / Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Codul Fiscal, nu eliminate, pot fi intr

Cele trei proiecte ale Guvernului in aceasta toamna pe care mi-as dori sa le dezbatem in Parlament, sa le imbunatatim si sa le adoptam sunt un nou pachet de legi privind achizitiile publice, o noua lege a salarizarii bugetarilor - ambele urmand sa ajunga pe masa Parlamentului in luna octombrie, si legea bugetului de stat pentru 2016, care ar urma sa fie finalizata si prezentata Parlamentului in luna noiembrie, a afirmat luni premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. Ponta a mai spus ca Sunt absolut convins ca toate masurile prevazute in Codul Fiscal sunt bune pentru economia romaneasca si sunt sustenabile. Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Cod, nu eliminate, sa le introducem mai devreme decat 1 ianuarie 2017.

Klaus Iohannis: Constitutia se modifica intr-o perioada de calm electoral. Dupa alegeri, nu inainte. Discutia pe Constitutie, cu mare placere, dupa 2016

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca modificarea Constitutiei nu este, in opinia sa, potrivita in acest moment: Constitutia se discuta si se modifica intr-o perioada de calm electoral. Asta inseamna dupa alegerile de anul urmator, nu inainte. Discutia pe Constitutie, cu mare placere, dupa anul 2016, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis, in sapte luni de mandat, a cheltuit aproximativ un milion de euro pe 19 deplasari in strainatate. Lista deplasarilor in strainatate ale Presedintelui Klaus Iohannis, in perioada.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )