Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis la ONU: Romania reitereaza profunda ingrijorare cu privire la raspandirea globala si amploarea terorismului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis la ONU: Romania reitereaza profunda ingrijorare cu privire la raspandirea globala si amploarea terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri in fata Adunarii Generale a ONU un discurs in care a vorbit despre caderea regimului comunist si angajamentul Romaniei pentru valorile democratice, despre schimbarile climatice, precum si despre raspandirea actelor de terorism, amintind si despre cei doi militari romani ucisi in Afganistan. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Klaus Iohannis de la ONU: Apel pentru promovarea egalitatii de gen

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de la Adunarea Generala a ONU, in care incurajeaza cetatenii sa contribuie la promovarea egalitatii de gen si imputernicirea femeilor, facand referire la un raport HeForShe publicat de organizatia ONU pentru egalitate de gen si imputernicire a femeilor.

Klaus Iohannis, la ONU: Asistam, in regiunea noastra, la actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii. Conflictele nerezolvate din jurul Marii Negre, o sursa de instabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in interventia sa din cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, despre securitatea din zona.

Klaus Iohannis, discurs la adunarea generala a ONU: Romania, lovita de schimbarile climatice

Interventia nationala a Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, sustinuta in cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Sunt.

Klaus Iohannis, discurs la ONU: Continuam sa asistam, in regiunea Marii Negre, la actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii Speram cu e prea tarziu sa avem o planeta sigura, unde mediul este protejat pentru copiii nostri

Presedintele Klaus Iohannis a invocat miercuri, in discursul sustinut in cadrul Adunarii Generale a ONU, la New York, actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii in regiunea Marii Negre.

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

Presedintele Klaus Iohannis, prezent in aceste zile in Statele Unite, isi lanseaza noua carte EU. RO, la New York. Evenimentul a fost programat joi, 26 septembrie, dupa sesiunea ONU, si va avea loc .

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )