Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc miercuri in sedinta CSAT, unde ar trebui sa se stabileascabugetele Serviciilor Secrete. Sedinta a fost suspendata.

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

A inceput sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Update: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost reluata, miercuri, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei, inceputa saptamana trecuta, se afla subiecte referitoare la planul de.

Dupa vizita lui Iohannis la Palatul Victoria, Dancila s-a conformat si a anuntat agenda sedintei de Guvern de vineri: Ce se intampla ci OUG care cuprinde `taxa pe lacomie`

Guvernul de reuneste vineri seara, la ora 18. 30, intr-o noua sedinta, a doua din aceasta saptamana. La sedinta de vineri a Executivului ar urma sa fie adoptata Ordonanta de urgenta prin care se impun.

Klaus Iohannis a ajuns la Guvern. Presedintele va participa la sedinta ministrilor (VIDEO)

UPDATE: Iohannisare o discutie cuDancila, in biroul acesteia de la Guvernul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi, in jurul orei 15. 05, la Palatul Victoria, pentru a lua parte.

Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa-i trimita ordinea de zi a fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inainte

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii transmita agenda fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inaintea fiecarei sedinte, in baza articolului 87 din Constitutie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

Klaus Iohannis prezideaza la Palatul Victoria sedinta de guvern

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )