Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a ajuns la Guvern. Presedintele va participa la sedinta ministrilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a ajuns la Guvern. Presedintele va participa la sedinta ministrilor (VIDEO)

UPDATE: Iohannisare o discutie cuDancila, in biroul acesteia de la Guvernul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi, in jurul orei 15. 05, la Palatul Victoria, pentru a lua parte. continuă pe B1

LIVETEXT Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, la inceputul sedintei de guvern, ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

VIDEO Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape / Presedintele a plecat la finalul primei parti

La masa Guvernului alaturi de premier, presedintele Iohannis a avertizat ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. Cu toate acestea, premierul a anuntat ca sedinta de Guvern se va desfasura in doua etape, prima referitoare la aparare, politica externa si ordinea publica, iar a doua referitoare la actele normative din domeniul economic. Seful statului a plecat dupa prima parte.

Klaus Iohannis prezideaza la Palatul Victoria sedinta de guvern

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Curtea Constitutionala va transa miercuri razboiul dintre Klaus Iohannis si Guvern pe tema numirii ministrilor. in fata judecatorilor au fost Toni Grebladin partea Guvernului, si un consilier.

Iordache: Si ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? isi ia notite si cu asta basta!

Social-democratul Florin Alta intrebare Iordache a declarat ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la sedintele de Guvern nu-i va impiedica pe ministri sa adopte ce acte doresc. Si ce daca.

Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

IOHANNIS, intrebat daca va merge la TOATE sedintele de Guvern: SIGUR! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la toate sedintele de Guvern. Iohannis a criticat in repetate randuri planul guvernantilor privind o OUG pe amnistie si gratiere, iar noile masuri anuntate i.

Iohannis: Dancila m-a invitat sa colaboram, asa ca voi colabora - Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, daca tot premierul Viorica Dancila i-a cerut de atatea ori sa colaboreze, a decis sa accepte invitatia. Prin urmare, va merge la sedintele de Guvern. Cred ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )