Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Eu nu pot sa vorbesc de ceva de care v-am spus. Dancila: Iohannis va fi primit la sedinta Guvernului doar la anumite discutii

Viorica Dancila a declarat ca nu a fost informata oficial cu privire la venirea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de Guvern de joi. Premierul a precizat ca seful statului va putea asista doar cand se.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

LIVETEXT Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, la inceputul sedintei de guvern, ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto. si ia notite si cu asta basta!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social democratul Florin Iordache, a sustinut ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern nu impiedica Executivul sa adopte ce acte doreste.

Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern: Prezenta Presedintelui nu poate fi ingradita sau limitata

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Iohannis merge la sedinta de Guvern de maine, desi Viorica Dancila il sfideaza in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la sedinta de Guvern de maine, daca aceasta se va tine, cu toate ca nu a primit inca agenda de lucru.

Prima reactie a Guvernului la solicitarea lui Iohannis

Secretarul General al Guvernului a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila agenda de lucru a fiecarei sedinte de guvern. Toni Grebla sustine ca.

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute la Guvern(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis care a fost prezent, joi, la sedinta de Guvern. Fiecare om, in Romania, inca are dreptul sa se faca de ras cat.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )