Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis merge joi si vineri la Bruxelles la reuniunea Consiliului European ce va. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European: Masurile de limitare a raspandirii noului coronavirus, una dintre temele de pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 15-16 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. in cadrul.

Presedintele Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 19.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis sustine marti o conferinta de presa la Palatul Cotroceni de la ora 19. Declaratia sefului Statului vine in ziua in care Capitala a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 cazuri la mia de infectari.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Klaus Iohannis va primi, la Magdeburg (Germania), premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Magdeburg, in Germania, premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare.

Klaus Iohannis, onorat cu premiul Otto cel Mare in Germania. Distinctia se acorda personalitatilor cu merite in promovarea gandirii europene

Miercuri, 14 octombrie, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va primi premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare. Ceremonia va avea loc la Magdeburg,.

Klaus Iohannis va merge miercuri in Germania pentru a primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis, va primi miercuri, la Magdeburg Germania), premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, informeaza Cotroceniul.

GERMANIA: Klaus Iohannis va primi, miercuri, premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri, 14 octombrie a. c. , la Magdeburg Germania) la ceremonia in cadrul careia ii va fi decernat premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, potrivit Administratiei Prezidentiale. in cadrul festivitatii, discursul Laudatio va fi rostit de catre Heiko Maas, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, scrie g4media.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )