Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European: Masurile de limitare a raspandirii noului coronavirus, una dintre temele de pe agenda discutiilor

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European: Masurile de limitare a raspandirii noului coronavirus, una dintre temele de pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 15-16 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. in cadrul. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis merge joi si vineri la Bruxelles la reuniunea Consiliului European ce va.

Presedintele Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Klaus Iohannis va primi, la Magdeburg (Germania), premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Magdeburg, in Germania, premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare.

Klaus Iohannis va merge miercuri in Germania pentru a primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis, va primi miercuri, la Magdeburg Germania), premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, informeaza Cotroceniul.

GERMANIA: Klaus Iohannis va primi, miercuri, premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri, 14 octombrie a. c. , la Magdeburg Germania) la ceremonia in cadrul careia ii va fi decernat premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, potrivit Administratiei Prezidentiale. in cadrul festivitatii, discursul Laudatio va fi rostit de catre Heiko Maas, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, scrie g4media.

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita. Nu este nevoie acum de stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu este necesara declararea starii de urgenta, dar starea de alerta trebuie prelungita.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in contextul numarului tot mai mare de infectari cu COVID 19. Antena3. ro va prezinta in regim live text principalele declaratii ale sefului statului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )