Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratandca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani. Datele sunt clare, cifrele sunt. continuă pe Antena3

L-a sunat sau nu Viorica Dancila pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a intamplat dupa discursuri

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obtinut 62,21% din voturile romanilor, dupa procesarea a 70% din voturile exprimate 15. 131 sectii de vot din 18. La sediul PSD a fost o atmosfera trista, atat inainte, cat si dupa discursul Vioricai Dancila. intrebat daca Dancila l-a sunat pe Iohannis .

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis:imi doresc sa reusim sa tinem Romania si Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in alegerile prezidentiale din Romania. intr-o postare pe Facebook, Igor Dodon a scris ca isi doreste ca in acest nou mandat al lui Klaus Iohannis sa reusim impreuna sa tinem Romania si Republica Moldova cat mai departe de false dezbateri geopolitice, dar in acelasi timp, sa reusim sa apropiem cat mai mult cetatenii nostri si sa lucram pentru bunastarea lor.

Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Catalin Morosanu i-a transmis felicitari presedintelui Klaus Iohannis pentru castigarea unui nou mandat la Cotroceni, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a subliniat ca victoria vine cu o.

Dan Barna: il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora. Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea

Liderul USR Dan Barna l-a felicitat, duminica, pe Klaus Iohannis pentru scorul obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale. Barna a salutat mobilizarea la urne a romanilor din tara si din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna il felicita pe Iohannis pentru succesul la prezidentiale: Este victoria romanilor care-si doresc o tara moderna si democratica

Presedintele USR, Dan Barna, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru succesul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si.

Zelenski il felicita pe Iohannis pentru realegere: Astept la intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte al Romaniei pentru un nou mandat.

PENSII 2020. Anunt-soc pentru pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au fost pur si simplu suficienti bani.

Presedintele, discutii intense cu Guvernul Orban despre situatia economica a Romaniei. Klaus Iohannis: Rectificarea este obligatorie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, pentru ca este clar ca anumite cheltuieli trebuie facute, in special pentru sistemul public de pensii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )