Libnet.ro
UNICEF

10:31

Klaus Iohannis pleaca din tara in plin scandal legat de decizia CCR in cazul Kovesi: Unde va merge presedintele

B1 B1,
Klaus Iohannis pleaca din tara in plin scandal legat de decizia CCR in cazul Kovesi: Unde va merge presedintele

Presedintele Klaus Iohannis pleaca vineri intr-o vizita de doua zile la Munchen, la doua zile dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca exista un conflict intre Guvern si seful statului dupa ce, cel di. continuă pe B1

Klaus Iohannis pleaca din tara inainte sa ia marea decizie. Unde va merge Presedintele

Klaus Iohannis pleaca din tara, in momentul in care toti romanii asteapta decizia sa cu privire la soarta Laurei Codruta Kovesi. Presedintele va fi la Munchen, unde va primi un premiu de 10. 000 de euro din.

Klaus Iohannis REACTIONEAZA: Mesajul sefului statului in plin SCANDAL legat de decizia CCR

In plin scandal iscat de decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia deschiderii.

Klaus Iohannis, gesturi nervoase dupa decizia CCR - VIDEO

Klaus Iohannis pleaca din tara, in momentul in care toti romanii asteapta decizia sa cu privire la soarta Laurei Codruta Kovesi. Presedintele va fi la Munchen, unde va primi un premiu de 10. 000 de euro din .

Presedintele Klaus Iohannis pleaca astazi intr-o vizita de doua zile la Munchen, unde va primi premiul Fundatiei Hanns Seidel

Presedintele Klaus Iohannis va pleca vineri intr-o vizita de doua zile la Munchen, unde ii va fi decernat Premiul Franz Josef Strauss-2018, de catre fundatia germana Hanns Seidel.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis s-a detasat vineri de scandalul revocarii in functie a Laurei Codruta Kovesi, ceruta obligatoriu de Curtea Constitutionala si a ales sa petreaca putin timp.

Klaus Iohannis: Peste 40.000 de copii au continuat sa zambeasca datorita SOS Satele Copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania, afirmand ca, din 1993, 40. 000 de copii au continuat sa zambeasca datorita activitatii asociatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )