Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis pleaca din tara inainte sa ia marea decizie. Unde va merge Presedintele

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pleaca din tara inainte sa ia marea decizie. Unde va merge Presedintele

Klaus Iohannis pleaca din tara, in momentul in care toti romanii asteapta decizia sa cu privire la soarta Laurei Codruta Kovesi. Presedintele va fi la Munchen, unde va primi un premiu de 10. 000 de euro din. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, gesturi nervoase dupa decizia CCR - VIDEO

Klaus Iohannis pleaca din tara, in momentul in care toti romanii asteapta decizia sa cu privire la soarta Laurei Codruta Kovesi. Presedintele va fi la Munchen, unde va primi un premiu de 10. 000 de euro din .

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma privind pericolele de la Marea Neagra: Peisajul regional este influentat si de o serie de amenintari si provocari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu prilejul deschiderii editiei 2018 a programului Securitate in Regiunea Marii Negre. Provocari comune, viitor sustenabil. Mesajul sefului.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II: Romanii trebuiau sa stie despre aceasta optiune inainte de alegeri

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie dupa ce a participat la Bookfest. Este o mare problema, de aceea ne-am si apucat de programul Romania Educata, schimbarile nu sunt binevenite, este nevoie de o abordar.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Sinteza zilei. in ce capcana a fost impins Klaus Iohannis

Mihai Gadea a aratat joi, la Sinteza zilei, mecanismul complex prin care presedintele Klaus Iohannis a fost impins in capcana de sistem. Se stia de la inceput ca e o strada infundata. Problema este ca .

Inadecvare totala: Klaus Iohannis vorbeste despre viata sanatoasa si poluarea aerului, la nici 24 de ore dupa decizia CCR in cazul Codrutei Kovesi

Toata lumea asteapta reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre Guvern si presedinte dupa refuzul sefului statului de a o revoca pe.

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj. Exista o stransa legatura intre carte, educatie si consolidarea democratiei. O educatie inadecvata reprezinta un risc pentru existenta unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )