Libnet.ro
UNICEF

17:30

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu cred ca este cazul sa ingrijoram populatia (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii da o replica presedintelui Klaus Iohannis si da asigurari ca Executivul are bani de pensii si salarii. Prezenta in Vrancea, la punerea in functiune a Statiei de.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

CCR, noua lovitura pentru Iohannis: A respins sesizarea de neconstitutionalitate pe una din legile justitiei

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea modificarilor la legea 304/2004 privind organizarea judiciara a fost respinsa drept inadmisibila de catre Curtea Constitutioala, a anuntat.

Curtea Constitutionala: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi

Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Curtea subliniaza ca pres.

Sinteza zilei. Klaus Iohannis, lovitura extrem de dura de la un apropiat

Mihai Gadea a anuntat, luni, la inceputul emisiunii Sinteza zilei, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a primit o lovitura extrem de dura de la un apropiat al sau. Lovitura ii vine de unde nu se.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a aprobat sesizarea, reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, nu a intarziat sa apara. CCR a constatat, miercuri, ca exista conflict intre puteri in.

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj. Exista o stransa legatura intre carte, educatie si consolidarea democratiei. O educatie inadecvata reprezinta un risc pentru existenta unui.

Klaus Iohannis, despre mitingul PSD: imi aminteste de PCR. Guvernantii ar trebui sa puna mana si sa munceasca(VIDEO)

Klaus Iohannis catalogheaza drept o ciudatenie mitingul pe care PSD il va organiza in Capitala pe 9 iunie pentru a protesta fata de abuzurile din justitie. Initial, maifestatia era anuntata ca un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )