Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga cu acelasi avion de lux cu care a fost si la Bruxelles

B1 B1,
Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga cu acelasi avion de lux cu care a fost si la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga in aceeasi bijuterie a aviatiei cu care a plecat si la Bruxelles, un Challenger 300 in valoare de 20 de milioane de euro, fabricat in 2009, ale. continuă pe B1

Klau Iohannis a plecat joi la Summitu-ul de la Riga cu acelasi avion de lux cu care a fost si la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a plecat joi la Summit-ul de la Riga in aceeasi bijuterie a aviatiei cu care a plecat si la Bruxelles, un Challenger 300 in valoare de 20 de milioane de euro, fabricat in 2009, ale.

Iohannis, inainte de plecarea la Summit-ul de la Riga: Sper sa existe mesaje de incurajare pentru R. Moldova, Georgia si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi si vineri la Riga, in Letonia, unde va participa la summitul Parteneriatului Estic. Conform programului oficial, Iohannis va participa, joi seara, la dineul de lucru oferit de presedintele Letoniei si se va intalni cu presedintele PPE, Joseph Daul.

Ce a cerut presedintele Klaus Iohannis la summitul de la Riga

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca a sustinut la summitul de la Riga ca este necesar ca UE sa mentina deschisa perspectiva europeana pentru statele partenere din.

Klaus Iohannis a participat la ceremonia de Ziua Eroilor, organizata in Parcul Carol, la Mormantul Ostasului Necunoscut

Presedintele Klaus Iohannis aparticipat, joi, de ziua Eroilor, la o ceremonie ce comemoreaza eroi cazuti in Primul Razboi Mondial, organizata in Parcul Carol, la Mormantul Ostasului Necunoscut, scrie.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic din Letonia: La Riga voi sustine principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi o declaratie de presa pe Aeroportul Henri Coanda, inainte de plecarea la summitul Parteneriatului Estic de la Riga, Letonia. Seful statului a precizat ca va sustine la summitul de la Riga principiul diferentierii in functie de meritele proprii ale fiecarui partener.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca summitul de la Riga sa marcheze un moment important pentru consolidarea relatiilor cu statele din Est (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat joi, dorinta ca summitul de la Riga unde va participa sa reprezinte un moment esential pentru consolidarea relatiilor cu statele din Est, informeaza B1 TV. Ne dorim ca.

Klaus Iohannis: Mi-am propus sa promulg legea de dublare a alocatiilor pe 1 iunie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, joi, inainte de plecarea la Riga, ca si-a propus sa promulge legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii pe 1 iunie, daca ajunge in timp util la Cotroceni.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )