Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European: Seful statului va pleda pentru un BREXIT ordonat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Printre subiectele aflatepe agenda de discutii a reuniuniise numara si Brexit-ul. Seful.

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 17-18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele.

Klaus Iohannis si-a prezentat programul prezidential. Viziunea pe care eu o propun romanilor este aceea de a construi impreuna Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe site-ul de campanie programul prezidential impreuna pentru Romania normala, un document de peste 80 de pagini in care vorbeste despre recastigarea increderii in institutiile statului, despre respectarea statului de drept, despre educatie, sanatate si solidaritate sociala, despre sustinerea antreprenorilor, dar si despre dezvoltarea infrastructurii si a digitalizarii.

Presedintele invita toti romanii la lectura, printr-un joc inedit. Klaus Iohannis: Hai sa readucem Romania printre marile culturi ale Europei, cele care citesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un apel catre cetatenii Romaniei, invitandu-i sa citeasca mai mult, pentru ca statisticile de moment plaseaza romanii pe ultima treapta a Europei la nivel de c.

Klaus Iohannis, la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Judetean Suceava: O administratie responsabila a reusit sa gaseasca resursele necesare. PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii!

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri dimineata la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Seful statului a afirmat ca proiectul de reorganizare si lansare a unui.

Programul economic al lui Klaus Iohannis: Bugete responsabile, colectare mai buna a veniturilor, sprijin pentru industriile competitive si reforme institutionale

O Romanie competitiva intr-o Europa a valorilor democratice, o tara care asigura prosperitatea si garanteaza siguranta tuturor cetatenilor sai, unde Statul functioneaza pentru cetatean, Guvernul lucreaza cu responsabilitate pentru dezvoltarea tarii, Parlamentul legifereaza bine si eficient, iar Presedintele isi indeplineste atributiile constitutionale. Acesta este proiectul electoral al presedintelui in exercitiu, Klaus Iohannis. Vezi in text ce cuprinde partea economica a ofertei electorale a lui Iohannis.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

VIDEO Ludovic Orban, propus prim-ministru de Klaus Iohannis. Orban:Sunt onorat sa-mi asum responsabilitatea in numele PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost propus de Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Liderul liberal are zece zile la dispozitie sa-si formeze echipa pentru Palatul Victoria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )