Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 17-18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis va participa joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. Pe agenda de discutii a reuniunii se afla subiecte care se refera, in principal, la viitorul buget.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European: Seful statului va pleda pentru un BREXIT ordonat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Printre subiectele aflatepe agenda de discutii a reuniuniise numara si Brexit-ul. Seful.

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

VIDEO Discursul presedintelui Klaus Iohannis, la Timisoara. Sunt bucuros ca ne intalnim in Capitala Libertatii Romanesti

Presedintele Klaus Iohannis se afla la Timisoara, unde participa laAdunarea Regionala a PNL, la care participa, pe langa simpatizanti, numerosi parlamentari si primari din regiune.

Klaus Iohannis va veni la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Cladirea se afla in continuarea pavilionului administrativ din spatele Unitatii de Primiri Urgente si cuprinde demisol, parter si patru etaje.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL. Cum a fost surprins presedintele in centrul Timisoarei. FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei. Cum a fost surprins liderul statului? Klaus Iohannis a iesit in oras cu liderii PNL, in centrul Timisoarei Motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a trecut, asa ca in casa PNL e liber la sarbatoare. 238 de voturi din cele 245 exprimate .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3037 seconds )