Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

Klaus Iohannis: PNL si USR-PLUS pot pune baza unei alternative la actuala guvernare esuata a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze, luni, ca in urma rezultatului la alegerile europarlamentare PNL si USR-PLUS pot pune bazele unei colaborari pentru o alternativa la guvernare, subliniind ca PSD a primit un vot de blam.

KLAUS IOHANNIS: PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare

Presedintele Klaus Iohanis a dclarat astazi ca PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare si ca PNL si USR PLUS pot pune baza unei colaborari, alternativa la guvernarea esuata a PSD.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 26 mai, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21. Romanii din tara si din Diaspora au iesit astazi sa-si exprime votul.

Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate pentru romanii din diaspora (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat sustinerea mai ales fata de romanii din diaspora, care stau la cozi uriase pentru a putea vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. De.

Klaus Iohannis: La multi ani Partidului National Liberal, cel mai vechi si cel mai bun partid din Romania/ PNL a fost un sprijin de nadejde pentru mine si pentru romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seara, la evenimentul in care PNL a sarbatorit 144 de ani de la infiintare si, cu aceasta ocazie, a transmis un mesaj formatiunii pe care a numit-o cea mai.

Planul Presedintelui pentru Guvernul meu 2. Klaus Iohannis vrea coalitia PNL-USR-PLUS

Klaus Iohannis isi devoaleaza planul dupa alegerile europarlamentare. PNL si USR-PLUS pot guverna impreuna, este mesajul Presedintelui de la Palatul Cotroceni. Acelasi presedinte spune ca cele doua.

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat de indata dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democratii in ultimele declaratii sustinute la Palatul Cotroceni,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )