Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

Planul Presedintelui pentru Guvernul meu 2. Klaus Iohannis vrea coalitia PNL-USR-PLUS

Klaus Iohannis isi devoaleaza planul dupa alegerile europarlamentare. PNL si USR-PLUS pot guverna impreuna, este mesajul Presedintelui de la Palatul Cotroceni. Acelasi presedinte spune ca cele doua.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: PNL si USR-PLUS pot pune baza unei alternative la actuala guvernare esuata a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze, luni, ca in urma rezultatului la alegerile europarlamentare PNL si USR-PLUS pot pune bazele unei colaborari pentru o alternativa la guvernare, subliniind ca PSD a primit un vot de blam.

Klaus Iohannis: Mergeti la vot cu totii! Azi, dragi romani, decidem impreuna cum arata Romania de maine. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 10. 15, la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie. Mergeti la vot cu totii! E o zi importanta, a spus seful.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce mai multi romani au fost raniti intr-un atac in Afganistan: Le datoram intreaga noastra recunostinta

Klaus Iohannis, a avut o prima reactie in urma atacului care a avut loc in Afganistan, soldat cu ranirea a cinci militari romani. Sunt alaturi de militarii nostri raniti astazi, in Afganistan, in timp.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )