Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis poarta in vizitele oficiale tinute realizate special pentru el: Costumele sunt create manual si necesita aproximativ 80-100 de ore de munca

B1 B1,
Klaus Iohannis poarta in vizitele oficiale tinute realizate special pentru el: Costumele sunt create manual si necesita aproximativ 80-100 de ore de munca

Presedintele Klaus Iohannis se respecta. Seful statului poarta in vizitele oficiale tinute realizate special pentru el. Unele dintre acestea sunt create de Alexandru Ciucu, iar acesta ii personalizeaza. continuă pe B1

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

intalnire de taina acasa la ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc, Catalin Predoiu, printre participanti (VIDEO)

O intalnire de taina a avut loc luni seara, la resedinta ambasadorului Germaniei la Bucuresti, a anuntat Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press, difuzata la B1 TV. Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc,.

CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 18 mai a. c. , urmatorul.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )