Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri o intalnire cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotrocnei. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale

Romania se pregateste sa atraga fonduri europene substantiale, a declarat presedintele Klaus Iohan.

Iohannis: Romania primeste fonduri europene importante. Vom investi banii in autostrazi, in linii de cale ferata, in spitale. Si firmele vor primi bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Romania va primi fonduri europene importante prin planul european de recuperare, bani care vor fi investiti in autostrazi, in linii de cale ferata, in spitale si in invatamant, dar si firmele vor primi bani.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

Orasul din Romania cu investitii de 600 de euro pe locuitor din fonduri europene. Proiectele aflate in derulare

Un oras din Romania a realizat investitii din fonduri europene calculate la suma de 600 de euro pentru fiecare locuitor.

KLAUS IOHANNIS: Fiti aliatii mei prin respectarea regulilor sanitare

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit elevilor, cu ocazia Zilei copilului, pentru eforturile extraordinare pe care le-au facut in ultimele luni si pentru modul in care s-au adaptat scolii online, rugandu-i se respecte in continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

KLAUS IOHANNIS: Virusul este inca in societate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, azi, ca se vor lua in continuare masuri de relaxare a restrictiilor impuse de pandemie, dar avertizeaza ca virusul este in continuare prezent.

KLAUS IOHANNIS: Legile justitiei trebuie reparate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca legile justitiei trebuie reparate si va avea conultari in avest sens, iar Guvernul va veni cu initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )