Libnet.ro
UNICEF

17:30

KLAUS IOHANNIS: Legile justitiei trebuie reparate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Legile justitiei trebuie reparate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca legile justitiei trebuie reparate si va avea conultari in avest sens, iar Guvernul va veni cu initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis reactioneaza la dezvaluirile lui Tudorel Toader: PSD a incercat sa puna piciorul pe Justitie. Legile Justitiei trebuie reparate. incepem consultarile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in urma dezvaluirilor facute de Tudorel Toader, ca Guvernul Orban va veni cu un proiect de lege pentru a repara legile Justitiei macelarite de PSD in era Dragnea. Seful statului a amintit si de referendumul pe Justitie de anul trecut.

Klaus Iohannis: Guvernul va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, modificate de PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Guvernul PNL va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, anuntand ca in.

Ciolacu ii raspunde lui Iohannis: in acest moment, Liviu Dragnea e in inchisoare. Legile justitiei nu au ajutat niciun PSD-ist

Cu PSD facut responsabil de presedintele Klaus Iohannis de macelarirea legilor Justitiei, Marcel Ciolacu ii raspunde sefului statului, sustinand ca actele normative nu au ajutat niciun PSD-ist.

KLAUS IOHANNIS: Virusul este inca in societate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, azi, ca se vor lua in continuare masuri de relaxare a restrictiilor impuse de pandemie, dar avertizeaza ca virusul este in continuare prezent.

KLAUS IOHANNIS: Fiti aliatii mei prin respectarea regulilor sanitare

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit elevilor, cu ocazia Zilei copilului, pentru eforturile extraordinare pe care le-au facut in ultimele luni si pentru modul in care s-au adaptat scolii online, rugandu-i se respecte in continuare regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Klaus Iohannis anunta ca urmeaza si alte masuri de relaxare: De acum raspunderea revine fiecarui roman

Klaus Iohannis a anuntat ca vor mai urma si alte masuri de relaxare a restrictiilor in perioada urmatoare.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Virusul este inca in societate. incercam sa relaxam cat mai mult restrictiile, insa acum raspunderea revine fiecarui roman (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, asupra faptului ca noul coronavirus nu a disparut din societate, in ciuda masurilor de relaxare care au fost impuse in ultimele saptamani in Romania.

Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri o intalnire cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotrocnei.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )