Libnet.ro
UNICEF

22:00

KLAUS IOHANNIS: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, in prima zi oficiala de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o tara fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori.

Iohannis, mesaj pentru romani in prima zi de campanie: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj romanilor sambata, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Seful statului a insistat ca doar printr-o prezenta masiva la vot,.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou.

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Klaus Iohannis: Rezolvat, azi a castigat Romania! Convoc partidele la consultari de maine Alegerile anticipate - cea mai buna solutie. Voi vedea daca exista consens

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine. El a spus ca cea mai buna solutie este intoarcerea cat mai rapida la votul cetatenilor, adica alegerile anticipate, dar acestea pot fi organizate doar daca exista consens. La consultari voi constata in ce masura exista acest consens. Calendarul consultarilor de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern.

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )