Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

VIDEO Prima sedinta de Guvern. Noii ministri, intampinati de Toni Grebla, nu de Dancila. Iohannis, la Palatul Victoria: Sunt convins ca mandatul va fi de succes

Ministrii Guvernului Orban au ajuns la Paaltul Victoria la ora 20. 15, fiind intampinati de Toni Grebla, secretarul general al Guverului Dancila. Presedintele Klaus Iohannis va participa la prima sedinta a Executivului, in mod simbolic.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Primele imagini de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Antena 3 a publicat primele imagini de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si premierul desemnatLudovic Orban. Sedinta de taina are loc, vineri,la Vila Florica, fosta proprietate a familiei Bratianu.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban au depus juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis. Ceremonia a fost precedata de o discutiea sefului statului cu membrii noului Guvern. Cititi si: Klaus.

Klaus Iohannis: Ce s-a intamplat azi e un exercitiu autentic democratic. Se termina astfel guvernarea PSD-ista. Ma tem de ce vor gasi noii ministri in ministere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la finalul ceremoniei in care cabinetul Orban a depus juramantul de investitura, ca liberalii au reusit un adevarat exercitiu democratic prin faptul ca au demis gu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )