Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!. continuă pe Adevărul

Mihai Plesu, prima reactie. Drogurile il ajutau sa cugete si sa filosofeze

Mihai Plesu s-a declarat nevinovat la iesirea din Tribunalul Iasi, dupa ce instanta a decis eliberarea sa si plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Este acuzat ca, alaturi de alti sapte colaboratori, ar fi aprovizionat mai multi traficanti de cannabis, ecstasy si ciuperci halucinogene din Iasi. Potrivit anchetatorilor, citati de Stirile Pro Tv, [] .

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

Klaus Iohannis saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare: Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Klaus Iohannis saluta trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, precizand ca acesta este un un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire.

Gelu Voican Vioculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Gelu Voican Voiculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Mihai Plesu, prima declaratie dupa ce a fost eliberat: N-am inteles nici ce mi s-a intamplat

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost dispusa pentru 60 de zile. Judecatorii au respins.

Cine este generalul Iosif Rus, inculpat in dosarul Revolutiei: Fost sef al Aviatiei Militare, inaintat in grad de Constantinescu si Iliescu, invitat al Academiei Romane. Acuzat ca a contribuit la moartea a 48 de persoane (FOTO)

Dupa aproape 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Parchetul General a anuntat finalizarea si trimiterea in judecare a dosarului Revolutiei. Inculpati sunt doar trei dintre participantii de la.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Ce spune Augustin Lazar

Dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata. Anuntul a fost facut, luni, de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cauza va fi judecata de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. E o datorie de onoare fata de istorie si fata de patrie. Finalizarea acestei cauze reprezinta reazlizarea unuia dintre cele [] .

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )