Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Petre Roman: Sunt profund indignat ca anuntul privind dosarul Revolutiei a fost facut de Augustin Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, ca Sectia militara din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis in instanta dosarul Revolutiei. El a precizat ca. continuă pe Antena3

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

Procurorii au dispus clasarea fata de Petre Roman, Nicolae Ceausescu, Victor Atanasie Stanculescu in Dosarul Revolutiei

Procurorii militari au dispus clasarea dosarului Revolutiei din decembrie 1989 in privinta fostului dictator Nicolae Ceausescu, fostului premier Petre Roman, fostul ministru al Apararii, Victor Atanasie.

Petre Roman, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: imi exprim indignarea pentru faptul ca prezentarea publica a acestui dosar a facut-o Augustin Lazar (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman s-a declarat indignat de faptul ca anuntul public al trimiterii in judecata al Dosarului Revolutiei a fost facut de procurorul general, Augustin Lazar. Totul in conditiile in care.

PETRE ROMAN: Augustin Lazar nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, nu avea ce sa caute ca purtator de cuvant in dosarul Revolutiei din decembrie 1989, a declarat pentru Agerpres fostul premier Petre Roman.

Dosarul Revolutiei. De ce a scapat Petre Roman de inculpare in acest dosar

Procurorii militari au dispus clasarea dosarului Revolutiei din decembrie 1989 in privinta fostului dictator Nicolae Ceausescu, fostului premier Petre Roman, fostul ministru al Apararii, Victor Atanasie Stanculescu si a lui Silviu Brucan, Iulian Vlad, Tudor Postelnicu, Vasile Milea, Nicolae Militaru.

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate.

Petre Roman: E inacceptabil ca Lazar, care a servit ordinele regimului Ceausescu, sa vorbeasca despre Revolutie

Fostul premier Petre Roman a catalogat, luni, drept inacceptabil gestul procurorului general al Romaniei de a anunta trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei, in conditiile in care chiar el este acuzat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )