Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mihai Plesu, prima reactie. Drogurile il ajutau sa cugete si sa filosofeze

Playtech Playtech,
Mihai Plesu, prima reactie. Drogurile il ajutau sa cugete si sa filosofeze

Mihai Plesu s-a declarat nevinovat la iesirea din Tribunalul Iasi, dupa ce instanta a decis eliberarea sa si plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Este acuzat ca, alaturi de alti sapte colaboratori, ar fi aprovizionat mai multi traficanti de cannabis, ecstasy si ciuperci halucinogene din Iasi. Potrivit anchetatorilor, citati de Stirile Pro Tv, [] . continuă pe Playtech

Mihai Plesu, prima declaratie dupa ce a fost eliberat: N-am inteles nici ce mi s-a intamplat

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost dispusa pentru 60 de zile. Judecatorii au respins.

Mihai Plesu, fiul lui Andrei Plesu, audiat la DIICOT Iasi / Cum functiona gruparea de trafic de droguri, potrivit procurorilor

Unul dintre suspectii in dosarul de trafic de droguri in care este implicat si Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este un cetatean britanic care aproviziona un alt membru al retelei, din Bucuresti, iar de la acesta drogurile - cannabis si comprimate ecstasy - ajungeau la Iasi, unde erau vandute in special in cluburi, potrivit procurorilor DIICOT. Mai multe persoane vizate in acest dosar sunt audiate la DIICOT Iasi.

Mihai Plesu, retinut, eliberat si plasat sub control judiciar. Fiul filosofului Andrei Plesu, suspect de trafic de droguri

Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este suspect intr-un dosar de trafic de droguri si a fost plasat in noaptea de sambata spre duminica sub control judiciar. Retinut in urma unor descinderi, alaturi de alte sapte persoane, Mihai Plesu a fost apoi eliberat, dar trebuie sa se prezinte saptamanal la politie si are interdictia de [] .

Mihai Plesu, sub control judiciar. Fiul filosofului Andrei Plesu, suspect de trafic de droguri

Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este suspect intr-un dosar de trafic de droguri si a fost plasat in noaptea de sambata spre duminica sub control judiciar. Retinut in urma unor descinderi, alaturi de alte sapte persoane, Mihai Plesu a fost apoi eliberat, dar trebuie sa se prezinte saptamanal la politie si are interdictia de [] .

Mihai Plesu a fost eliberat! Fiul lui Andrei Plesu va fi cercetat sub control judiciar

Mihai Plesu va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri pentru care a fost retinut 24 de ore si dus la Iasi pentru audieri, relateaza digi24. ro. Publicatia noteaza ca masura a fost.

Cine e Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, implicat intr-un scandal cu droguri

Mihai Plesu, unul dintre cei doi copii ai filosofului Andrei Plesu, a fost ridicat vineri intr-un scandal cu droguri. A copilarit in Balta Alba, cu baietii din Ilioara, multi dintre tovarasii lui de atunci.

Mihai Plesu a fost eliberat. Se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile, conform deciziei luate de judecatorii care au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru trafic.

Avocatul lui Mihai Plesu acuza: I s-a luat sange fara sa fie consultat. Are doua infarcturi

Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut. Potrivit.

Avocat: Mihai Plesu nu recunoaste acuzatiile in dosarul de trafic de droguri

Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut. Sandra.

Mihai Plesu a fost adus la DIICOT Iasi pentru audieri. Acestuia i s-a facut rau si a solicitat un consult medical

In urma perchezitiilor de vineri, 5 aprilie, Mihai Plesu a fost adus in aceeasi zi la DIICOT Iasi pentru audieri. Acestuia i s-ar fi facut rau in timpul interogatoriului si ar fi cerut interventia unui ambulante, dar cererea i-a fost respinsa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )