Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis: Prima transa de teste rapide pentru depistarea COVID-19 intra in Romania in urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Prima transa de teste rapide pentru depistarea COVID-19 intra in Romania in urmatoarele zile

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire de lucru cu premierul interimar, Nicolae Ciuca, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si cu seful DSU, Raed Arafat. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile.

Klaus Iohannis: Aproximativ 300 de ventilatoare se livreaza in urmatoarele zile. in mai putin de o saptamana va veni prima transa de teste rapide. Sunt in curs de instalare circa 500 de concentratoare de oxigen (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, marti, dupa sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19 si campania de vaccinare, la care au participat premierul.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

FIREA: Klaus Iohannis nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca sfideaza votul romanilor, pentru ca nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila de dreapta.

Cele mai putine teste pentru depistarea COVID-19 in Romania, in prima saptamana a lunii decembrie. Rata de pozitivare se mentine la 26%

In prima saptamana a lunii decembrie au fost efectuate in Romania 157. 699 de teste pentru depistarea infectarilor cu COVID-19, cel mai mic numar de teste saptamanale din ultimele doua luni. Rata de.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii privind exonerarea de la rambursarea unor sume pentru unii clienti ai bancilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind exonerarea clientilor bancilor de economisire si creditare in domeniul locativ de la rambursarea unor sume reprezentand prima de stat si accesorii.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii privind exonerarea de la rambursarea unor sume pentru unii clienti ai bancilor de locuinte

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind exonerarea clientilor bancilor de economisire si creditare in domeniul locativ de la rambursarea unor sume reprezentand prima de stat si accesorii.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )