Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis, primele declaratii despre motivarea CCR. Ce spune despre demiterea lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, primele declaratii despre motivarea CCR. Ce spune despre demiterea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis discuta la aceasta ora cu reprezentantii Comsiei de la Venetia. Imediat dupa, seful statului ar putea sa faca declaratii despre Justitie si soarta sefei DNA, Laura Codruta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, a cincea zi de tacere despre Kovesi. Presedintele a facut declaratii despre investitiile tehnologice

Klaus Iohannis a facut declaratii in cadrul conferinteiNoi inventam viitorul, de la Palatul Regal. Acum, cand marcam 100 de ani de existenta ca stat, Romania are in fata provocarea.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

Judecatorii, reactie ACIDA dupa ce Klaus Iohannis a zis ca ignora CCR: Democratia a murit!

Judecatoarea Madalina Elena Dardeci, presedintele sectiei a VI-a civila de la Tribunalul Bucuresti considera ca presedintele nu respecta Constitutia pe care a jurat la depunerea mandatului , iar decizia.

Klaus Iohannis, despre REVOCAREA lui Kovesi: Mai avem un pic de citit la motivarea CCR (VIDEO)

Klaus Iohannis lanseaza un tir de atacuri la adresa PSD. Presedintele a declarat, marti, ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a finalizat analiza motivarii deciziei.

Olguta Vasilescu, despre decizia CCR: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, marti seara, la TVR1, ca in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu se va pronunta in timp rezonabil si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, asa cum spune decizia CCR, s-ar putea ajunge la suspendarea acestuia. Sunt convinsa ca Liviu Dragnea va fi achitat. Procesul este penibil.

Klaus Iohannis a DECIS. Presedintele anunta cand o va revoca pe sefa DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, la Cotroceni, despre decizia CCR de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat despre data la care va da un raspuns in acest caz. seful statului a spus c.

VIDEO. Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Mai avem un pic de citit / Este nevoie de o dezbatere larga. Referendumul poate fi finalul

Presedintele Klaus Iohannis nu se grabeste sa semneze decretul de revocare a sefei DNA si anunta ca, dupa decizia Curtii Constitutionale, s-au ridicat mai multe intrebari care trebuie sa-si gaseasca raspuns dupa o ampla dezbatere. Referendumul poate fi finalul, a spus seful statului. Dezbaterea pe care presedintele se declara dispus sa o porneasca ar trebui sa lamureasca statutul procurorului, care trebuie sa fie independent de factorul politic, rolul presedintelui in arhitectura constitutionala, precum si cel al CSM. Lupta anticoruptie trebuie sa continue, procurorii trebuie sa fie independenti, nu putem avea un super-ministru care sa dicteze presedintelui, a pus Iohannis.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis va fi suspendat, daca nu aplica decizia CCR

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca daca presedintele nu va accepta aplica decizia CCR, risca suspendarea. Asteptam sa mai cugete domnul presedinte Iohannis, vedem ca mai g.

PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dur dupa declaratiile de marti ale presedintelui Klaus Iohannis pe tema deciziei Curtii Constitutionale in privinta revocarii din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Partidul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )