Libnet.ro
UNICEF

15:00

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

B1 B1,
PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai. continuă pe B1

PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dur dupa declaratiile de marti ale presedintelui Klaus Iohannis pe tema deciziei Curtii Constitutionale in privinta revocarii din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Partidul.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Reactia PSD dupa declaratiile lui Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta

PSD acuza declaratii iresponsabile ale presedintelui Klaus Iohannis, care submineaza autoritatea Curtii Constitutionale si constituie un atac deosebit de grav la adresa ordinii constitutionale din Romania, dupa ce seful statului a acuzat social-democratii ca vor sa amputeze atributiile sale.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

PSD, replica pentru seful statului: Declaratiile iresponsabile ale lui Iohannis submineaza autoritatea CCR. Deciziile Curtii se executa, nu se discuta

PSD a criticat, prin intermediul unui comunicat oficial, declaratiile de marti ale lui Klaus Iohannis, calificandu-le drept atac deosebit de grav la adresa ordinii constitutionale si subliniind ca deciziile CCR se executa, nu se discuta.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )